Iran University of Medical Sciences

نشست علمی اعضای مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی با ریاست محترم مرکز تحقیقات بیماری های چشم، جناب آقای دکتر ناصری پور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۸ |
در این نشست که در تاریخ 1398/5/8 برگزار گردید، موضوعات تحقیقاتی مرکز تحقیقات چشم به اشتراک گذاشته شد.
جناب آقای دکتر ناصری پور به طور مبسوط موضوعات مهم مطالعاتی در آن مرکز از جمله مطالعات در زمینه بیماری های نورودژنریتیو چشم، مطالعات موجود در زمینه دارورسانی به چشم و stem cell therapy را شرح دادند.
هم چنین به پتانسیل های آن مرکز از جمله جذب اعضای هیئت علمی توانمند و علاقه مند به تحقیقات و لزوم برگزاری همایش های علمی مشترک در این حوزه اشاره شد. در ادامه مشکلات موجود در زمینه ارتباط اساتید بالینی و پایه بحث شد و در این زمینه راهکارهایی از جمله تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پایان نامه های اختصاصی در موضوعات چشم ارائه گردید.
در انتها دو طرف در رابطه با تصویب پروژه های مشترک در حوزه یافتن بیومارکرهای موثر در تشخیص زودرس بیماری ملانوما و روش های جدید تصویربرداری شبکیه با استفاده از علم نانو به توافق رسیدند.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 814 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر