ششمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۴ |

ششمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی در تاریخ 29 آذرماه لغایت 1 دی ماه سال 1396 در مرکز همایشهای بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد. این رویداد علمی شامل جدیدترین یافته ها است که در قالب سخنرانی، کارگاه و سمپوزیوم، و پوستر ارائه خواهد شد. از طرف کمیته برگزاری کنگره، صمیمانه از شما اساتید و پژوهشگران گرامی برای شرکت در این کنفرانس و به اشتراک گذاری نتایج پژوهشی دعوت می نماییم. کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری انجمن علوم اعصاب ایران سازمان یافته است. ما مفتخریم که میزبان شما عزیزان در کنگره ششم در  شهر تهران هستیم.
برگزارکنندگان:
مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه ایران
دانشکده فناوری های نوین پزشکی،دانشگاه علوم پزشکی ایران
انجمن علوم اعصاب ایران
این کنگره در تاریخ ۲۹ آذر تا ۱ دی ماه ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد،مهلت ارسال مقاله تا ۱۵ ابان می باشد

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 160 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر