یازدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد در مرکز همایش های بین المللی رازی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۲ |

یازدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد  به همت مرکزتحقیقات سلولی و مولکولی با همکاری سازمان بهزیستی کشور امروز چهارشنبه 22 شهریور ماه 1396 در مرکز همایش های بین المللی رازی آغاز به کار کرد.
دکتر محمد تقی جغتایی در این همایش افزود: بزرگترین مشکل سلامت از دید مردم، اعتیاد است اما نظام سلامت به همین اندازه به آن نپرداخته و منابع مورد نیاز، اختصاص نیافته است.
وی خاطرنشان کرد: مردم خودشان برای اعتیاد، هزینه می کنند چون به خدمات درمان و پیشگیری اعتیاد نیاز دارند.
دکتر جغتایی ادامه داد: در نظام سلامت برای پیشگیری و توانبخشی هزینه چندانی نمی شود. به مسائلی مانند تربیت کادر، آموزش و پژوهش کمتر توجه می شود.
دکتر محسن روشن پژوه معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی اظهار داشت: سازمان بهزیستی با توجه به تحلیلی که از شرایط اجتماعی کشور دارد، در پی ایجاد فضایی برای گفتمان مشترک با محوریت علمی_اجتماعی است تا بتواند در مبحث اعتیاد راهگشا و چاره اندیش باشد.
وی افزود: محوریت بحث‌های سازمان بهزیستی گفتمان اجتماعی، ترجمان دانش و جهت گیری‌های آینده است.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی گفت: راهگشایی و حل مسائل اجتماعی با مداخله پژوهش‌های علمی آسان‌تر می‌شود، همچنین این امر کاهش میزان اعتیاد را در بر دارد.
دکتر روشن پژوه یادآور شد: جلسات متعددی برای تحلیل اقدامات گذشته مان برگزار شد و در این راستا توانستیم بازبینی‌هایی را انجام دهیم.
وی تصریح کرد: بحث قانونی سازی و توزیع دولتی مواد مخدر که از مباحث روز کشور است، باید به صورت علمی_اجتماعی مورد پژوهش قرار گیرد.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی تاکید کرد: با توجه به جایگاه رویکرد‌های مبتنی بر گروه همتا در درمان اعتیاد  و نقش مهمی که این رویکردها در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند، ان جی او‌ها و نهاد‌های مختلفی را تشکیل دادیم.
دکتر روشن پژوه در پایان گفت: پردازش مسائل و معضلات اجتماعی مانند اعتیاد با نگاه پژوهشی منجر به کاهش چنین آسیب‌هایی می‌شود.

AWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGE

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 519 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر